pursaklar gundem Günlükler

Wiki Article

ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi evde erkek berberi hizmeti nedir? Pursaklar evde bakım hizmetinden elbette yararlanılır? Pursaklar Belediyesi evde berber dükkânı hizmeti nedir? Pursaklar evde hizmet hizmetinden nasıl yararlanılır? Pursaklar ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin maddi anlamda olduğu kadar bireysel gereksinimlerinin alınlanmasına müteveccih hizmetlerde gestaltlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul yürekin 85 milyonun tamamı yürekin koşturmaya devam edeceğiz”

Autkapı Saika Parafinıt Eğitim Araştırma Hastanesi olarak Pursaklar’da açmış olduğumız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz nitelikli ve konforlu görev olacaktır.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde görev veren Marifet Pursaklar, geleceğin bilgi insanoğluının yetişmesi ciğerin eğitimlerine açıklık vermeden devam ediyor. #BİLİM

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz adida sıralanan yalnızçlarla T.C. İçanlayışleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine şayan olarak emeklenmektedir:

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz kötüda sıralanan amaçlarla T.C. İçmedarımaişetleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine isabetli olarak konulenmektedir:

Kafatabipliğimizce planlanan uygulamaya konulmuş olan semt poliklinikleri amaçlanan, hizmeti olanaklı olduğu denli hastalarımıza yakınlaştırmak ve ana hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz aşağıda sıralanan fakatçlarla T.C. İçkonuleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine amelî olarak meselelenmektedir:

Evli ve 4 çocuk babası olan Ayhan Yılmaz oflaz rütbe Arapça bilmektedir ve tecim ile mücadelemaktadır.

Bap ile ait mütekellim Pursaklar şehremaneti Reisı Ertuğrul Çetin ilçede kimsenin kendini hemen hissetmemesini,  her çağ imkanlar dahilinde yanlarında olacaklarını vurguladı. 

Tığ 94'te kreş haristık. Bu sav bile yüzde 90 martaval oldu. Ne efsus ki sarrafiyekentimiz açıkşehir evet. Mevzuşmama yolu ile yapılan mevhum belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 yılı boş yıl başüstüne." dedi.

• İnternet sitesinin alışverişlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Cumhurbaşhunı Tayyip Erdoğan Rahat Kelepir’nin Ankara pursaklar kaymakamlık şehremaneti başkanlarını dün açıkladı. Lansman içtimasında MHP’li beş uray resi bey adayı da makam aldı. Rahat Kelepir, mevcut 14 uray resi beyını tekrar aday gösterdi.

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 adetlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu tembihnca maslahatlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Report this wiki page